Овни. Цього тижня є шанс отримати новини, які вас потішать і подарують надію на краще. Можливі цікаві подорожі чи відрядження.

Тельці. У вас налагодяться стосунки з рідними. Ви відчуєте творче піднесення і приплив енергії, можливо, захочете змінити сферу діяльності.

Близнюки. Вам слід розібратися в собі, зрозуміти, чого ви насправді хочете досягти. Позбудьтеся зайвого й рухайтеся до своєї мети.

Раки. Ви можете розраховувати на заслужену винагороду. Неочікувано можуть збільшитися матеріальні блага, стабілізуються особисті стосунки.

Леви. Сприятливий час, особливо для того, щоб підбити підсумки зробленого й почати планувати завтрашній день. Виявляйте співчуття до оточуючих.

Діви. Ви зараз у відмінній формі, ваш дохід переважно стабільний, тому не бійтеся бути щедрими, робити компліменти оточуючим, дарувати презенти близьким.

Терези. Вам рекомендовано присвятити час домашнім обов’язкам, запланувати відпочинок у колі рідних і близьких, потішити їх приємними дрібничками.

Скорпіони. Сприятливий час для починань, де необхідно застосовувати вправність, кмітливість та інші інтелектуальні якості. Плануйте, обмірковуйте й дійте.

Стрільці. Для вас це буде насичений і плідний тиждень. Виявивши старання й наполегливість, ви зумієте вийти на якісно новий рівень розвитку.

Козероги. У вас виникне безліч ідей. Тиждень буде пов’язаний з активною діяльністю, яка в результаті приведе до заслуженого відпочинку.

Водолії. У цей період вам потрібно сконцентруватися на суті, усвідомити, що важливо саме для вас. Поступово все налагодиться.

Риби. Ви зумієте вирішити давню проблемну ситуацію, вдалими будуть робочі поїздки й ділові переговори. Ви знову відчуєте втрачений спокій і радість.