Овни. Якщо виявите наполегливість і кмітливість, то впораєтеся із завданнями й досягнете високих результатів. Це стосується не тільки роботи, а й особистого життя.

Тельці. У цей період потрібно ретельно планувати свої дії, особливо у фінансових витратах. Виявивши терпіння й мудрість, зміните ситуацію собі на користь.

Близнюки. Цей тиждень буде сповнений романтики й веселих пригод. За можливості знаходьте час для зустрічей і приємного спілкування з рідними і друзями.

Раки. Спілкування з цікавими людьми збагатить ваш внутрішній світ і наштовхне на думку, як досягти бажаного. Ваші мрії поступово почнуть збуватися.

Леви. Цього тижня удача буде на боці тих, хто цілеспрямовано втілює свої плани в життя. Виявляйте мудрість і терпіння.

Діви. Займіться аналітичною діяльністю. Якщо ви зумієте об’єктивно оцінити, що відбувається, розберетеся у питанні, яке вас турбує, то отримаєте те, що потрібно саме вам.

Терези. У цей період безтурботні й життєрадісні представники знаку дивуватимуть рідних і близьких невичерпним оптимізмом, добрим серцем і щедрістю.

Скорпіони. Вам варто бути досить обережними, діяти цілеспрямовано, але м’яко. Шанс здійснити задумане з’явиться незабаром.

Стрільці. Налаштувавшись на активні дії, ви зможете вирішити важливі питання. Потрібні думки можуть прийти під час активної роботи на присадибній ділянці.

Козероги. На вас чекає багато приємних несподіванок. Ви зумієте значно підвищити свій дохід. Допоможе в цьому впливовий заступник чи родич.

Водолії. Займіться наведенням ладу у справах, квартирі, на прибудинковій території чи дачі. Робота на свіжому повітрі подарує натхнення й цікаві ідеї.

Риби. Багатьом масштабно пощастить — здійсняться заповітні мрії. У цей період утримайтеся від ухвалення спонтанних рішень. А от благодійність вітається.