До її могили поклали вінок від голови Львівської ОДА Максима Козицького. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА. Також у вестибюлі облдержадміністрації було встановлено присвячений Героїні України стенд із виставки «Історії життя Героїв Небесної Сотні Львівщини» Музею визвольної боротьби України, що є відділом Львівського історичного музею.

Із нього ми дізнаємося історію життя Ольги Бурої (22 липня 1986 р. — 10 березня 2014 р.), яке було коротким, але героїчним. Ольга народилась у селі Ріпнів Буського району Львівської області. Згодом родина переїхала у село Журатин. Після закінчення школи дівчина працювала у місцевій пекарні, вона була працьовитою, доброю, щиро відгукувалася на чужу біду.

Ольга Бура — активна учасниця Євромайдану. 24 листопада 2013 року разом із чоловіком прибули до Києва. Там спорудили «бандерівську криївку» з написом «Журатин». Героїня допомагала «Морській сотні» самооборони. Була всюди: на кухні, на варті, на складі. Єдина жінка у сотні самооборони, під свист куль носила бруківку на барикади. У цей тривожний час Ольга Бура не зважала на травму руки. Коли звернулася до лікарів, то рана виявилася занадто серйозною. Померла Ольга 10 березня 2014 року у медичній частині Київської консерваторії.

13 березня 2014-го Ольгу Буру поховали в її рідному селі Ріпнів Буського району.

Львівська область.