Усі районні адміністрації міста проводять ремонт внутрішньоквартальних вулиць, дворів, тротуарів, облаштовуються громадські простори. На це з міського бюджету буде скеровано приблизно 240 млн грн, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«У Галицькому районі нині працюють на вул. Льва. Ця вуличка є цікавою для туристів, нею приємно прогулятися пішки і помилуватися містом з боку Високого замку. Також проводиться капремонт вул. Пішої, пл. Вічевої та Галицької. Крім цього, Галицька адміністрація планує реконструювати алею на пр. Свободи», — розповідає Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ.

За її словами, Шевченківська адміністрація виконала ремонт тротуарів на вул. Турянського, на завершенні капремонт доріг і тротуарів на вул. Підрічній.

У Сихівському районі — капремонт по вул. Сихівській. На ній уже облаштована велодоріжка, тротуар і гарний громадський простір. Також нині тривають роботи з облаштування громадського простору на пр. Червоної Калини, 68.

У Личаківському районі розпочаті роботи на вул. Жасминовій — асфальтування проїжджої частини, влаштування тротуарного покриття з бруківки. Також проводиться капремонт на вул. Козацькій, Металістів та Ковельській.

Залізнична районна адміністрація провела ремонт покриття прибудинкової території на вул. Виговського, 33а і 35. На вул. Сластіона, 2 облаштовують дорожнє покриття та відпочинкову зону. Має бути зроблена декоративна стінка з вуличними тренажерами, лавочками, доводять до ладу гарний громадський простір і висаджують дерева.

«Зазначу, що про висадку рослин ми не забуваємо. Навіть нині, коли проводимо ремонт доріг, дворів, то завжди висаджуємо дерева і кущі. Намагаємося зробити все, щоб наше місто було якомога зеленішим», — продовжує Ірина Маруняк.

У Франківському районі роботи розподілені на дві частини. Перша — це ремонт тротуарів, друга — громадських просторів.

Це — великі об’єкти, замовником яких є районні адміністрації. Але окрім того, у місті ремонтують хідники, дороги, невеликі простори.

«Кожна райадміністрація отримала на поточний і капітальний ремонт приблизно по 40 млн грн. Загалом це виходить майже 240 млн грн на всі райони», — зазначила посадовиця.

Фото прес-служби Львівської міської ради.