На знімку: поверх викарбуваного із бронзи вбрання засновник міста Володимир Великий вдягнув ще й звичайне, в якому його, напевно, бачили сучасники.

Але не минулося і без урочистостей. Колектив магазину «Тюль de Luxe» вдягнув у вбрання з логотипом міста пам’ятники Володимиру Великому, Данилу Галицькому, Тарасу Шевченку.

Більшість заходів проводили в онлайн- та телеформаті. Серед них — вітання міського голови Петра Саганюка, відомих городян, Асоціації міст України, міст-побратимів; вшанування подружніх пар, які прожили разом півстоліття.

Місцевий телеканал показав безліч музичних і пізнавальних програм. Завдяки телекамерам мешканці Володимира дістали можливість здійснити цікаві мандрівки вулицями і парками, пригадати, як відзначали День міста в попередні роки, як святкувало воно в 1988-му своє 1000-ліття, побачити нагородження кращих громадян грамотами і подяками.

Зазначимо: Володимир-Волинський є одним із найчистіших міст не лише Волині, а й України. Тут багато старовинних храмів, квітів, зелені, а люди, які живуть у колишній столиці Волинсько-Галицького князівства, привітні і гостинні. Володимир є справжнім містом-музеєм, де все дихає історією.

Волинська область.

Фото автора.