Можливість швидко пересуватися містом отримали інспектори з контролю за паркуванням автомобілів на території Вінницької ОТГ. Міська влада забезпечила їх електроскутерами (на знімку). Про це повідомив на офіційному сайті міськради заступник начальника відділу паркування Артур Андрущенко. За його словами, раніше інспектори користувалися громадським транспортом. Бували випадки, коли приїжджали на місце події запізно — порушник паркування до того часу встигав забрати свій транспортний засіб.

Як пояснив посадовець, електроскутери після повного зарядження мають пробіг понад 80 кілометрів. Цього достатньо для роботи протягом зміни. Швидкість мотоцикла 65 кілометрів за годину. Крім того, для мобільної взаємодії з вінничанами створено канали комунікацій у Facebook, Telegram та Viber з однаковою назвою — сторінка «Паркування Вінниця».

Відділ паркування з’явився рік тому при департаменті енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міськради. Його працівники наділені правом складати адмінпротоколи на порушників паркування.

Фото з сайту Вінницької міськради.