Планується, що команди зіграють 7 серпня. Найімовірніше, зустріч відбудеться на тренувальній базі київського клубу в Конча-Заспі. Зазначимо, що «Верес» (клуб Другої ліги) готується до стикових матчів проти останньої команди Першої ліги, щоб підвищитися в класі.

«Кияни запропонували нам зіграти такий матч. Ми, звичайно, погодилися. Гра проти такої команди, одного з грандів українського футболу, — це дуже добре для нас. Команда зможе оцінити свої можливості на тлі дуже сильного суперника. Гравці зможуть перевірити себе», — сказав наставник «Вереса» Юрій Вірт.

***

Динамівці на своєму офіційному сайті повідомили, що два футболісти клубу вирушили на рік в оренду до ковалівського «Колоса». Йдеться про півоборонців Євгена Смирного і Микиту Кравченка.

Варто зазначити, що Смирний у минулому сезоні вже виступав за «Колос». На його рахунку — 25 матчів у всіх турнірах і 5 забитих м’ячів.

Кравченко зіграв 12 матчів за донецький «Олімпік» у минулому розіграші УПЛ.

Нагадаємо, «Колос» зіграє в другому раунді кваліфікації Ліги Європи. Це історична подія в біографії дебютанта УПЛ. У селі Ковалівка завершується реконструкція стадіону. Відтепер на трибунах сучасної споруди можуть розміститися 5 тисяч глядачів.