У 2017-му пішов з добре оплачуваної роботи і підписав контракт з ЗСУ. За два роки капітан Сімутін разом з однодумцями створив у нашій армії новий підрозділ по ремонту іномарок. Його вважають головним спеціалістом по «хаммерах». Минулого року він пішов на «дембель», але продовжує свою справу.

І ось днями Ігор повідомив про створення ПТРК — приватної технічно-ремонтної компанії.

«За роки війни життя звело разом команду відданих справі професіоналів. Більшість із нас — волонтери та учасники АТО — військові, механіки, морська піхота, десант (на знімку).

Ми створюємо інженерні рішення та проводимо ремонти для військової техніки, медичного транспорту та цивільних автомобілів, послуговуючись трьома принципами — якість, своєчасність, надійність. Це гасло було кристалізовано у бойових умовах, і ми знаємо ціну кожного його слова. Нашу компетенцію можуть підтвердити десятки армійських підрозділів та партнери із Національної гвардії США. Завдяки вч А3358 (м. Житомир 5ОЦЕГАТЗ) це гасло користується повагою серед військових, і тепер ми будемо нести його сенс у цивільний простір», — заявив він.

До того у Фейсбуці ПТРК публікуватиме дописи із більш детальним поглядом на історію компанії та її учасників, філософію та військові історії. А також планує регулярно випускати щоденники цеху із розповідями про машини з історією.

Фото зі сторінки Ігоря Сімутіна у Фейсбуці.