Овни. Цього тижня ви зможете упорядкувати те, що вже розпочато і перебуває на завершальній стадії, а потім повноцінно відпочити та насолодитися життям.

Тельці. Вам слід контролювати свої емоції, не дозволяйте почуттям узяти гору над розумом, тоді зможете вирішити усі нагальні питання з користю.

Близнюки. У цей період ви матимете змогу внести гармонію і у справи, і в почуття. Будучи прихильниками добра й справедливості, ви зберете однодумців.

Раки. Щоб досягти бажаного на роботі, дійте згідно з планом. В особистому житті очікується успіх. Представників протилежної статі зачарує ваша доброта, м’якість і чуйність.

Леви. Вам необхідно знайти час спокійно поміркувати, розібратися в собі. Творчі заняття здатні повернути почуття гармонії, підключайте до них дітей.

Діви. Ситуація довкола вас постійно змінюватиметься, тому перед тим як діяти, необхідно врахувати всі нюанси. Довіртеся інтуїції.

Терези. У цей час добре просувати свої ідеї, які ви давно виношували. Діяти варто обережно та виважено.

Скорпіони. Цей період підходить для примирення із близькими, відновлення ділових контактів. Від того, як ви поводитиметеся, залежатиме ваше майбутнє.

Стрільці. На цьому тижні вам доведеться попрацювати. Враховуючи ваші здібності, заплановане зробите швидко та легко, чим покращите своє життя.

Козероги. Вам потрібно зібратися та сконцентруватися на головному завданні, не відволікаючись на дрібниці. Досягши своєї мети, ви зможете розслабитися та відпочити.

Водолії. На вас чекає успіх у багатьох справах. Виявивши завзятість і цілеспрямованість, ви зможете впоратися з усіма питаннями та відкинути сумніви.

Риби. Ваш настрій на цьому тижні буде досить мінливим. Приймаючи рішення та укладаючи нові контракти, будьте уважні та урівноважені.