Вона з’явилася на фасаді будівельної компанії, яку Олексій Ландар незмінно очолював протягом кількох десятиліть, аж до відходу у вічність минулого року. Присутні на урочистостях із нагоди відкриття меморіальної дошки рідні, друзі, колеги, небайдужі земляки нагадали про те, що під керівництвом знаного будівничого в обласному центрі спорудили понад 700 тисяч квадратних метрів житла, звели знакові для міста об’єкти.

Зокрема, було відбудовано Свято-Успенський кафедральний собор ПЦУ, споруджено підземний торговельно-розважальний комплекс «Злато місто», палац дозвілля «Листопад», дві церкви у приміських селах та інші об’єкти. До того ж більшість із них зводилися в часи економічної скрути, коли чимало інших будівельних компаній узагалі припиняли існування, а їхні працівники змушені були у пошуках заробітку виїжджати за кордон...

Олексій Ландар не лише зумів зберегти трудовий колектив, а й істотно наростити його потужності, перетворити на справді сучасне підприємство. Представники останнього на відкритті меморіальної дошки запевнили присутніх у тому, що вони гідно продовжуватимуть і примножуватимуть успадковані від попередників традиції.

Полтава.

Фото з сайту «UA: Полтава».