Неприцільний постріл не становив загрози життю і здоров’ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Таку інформацію учора повідомили в прес-центрі штабу ООС.

«Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та готові адекватно реагувати на ймовірні підступні дії противника. Бойових втрат у лавах ЗСУ не було, жоден військовослужбовець не загинув і не зазнав поранень», — зазначили в штабі.

Як повідомляє Головне управління розвідки, російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях активізували агітаційно-пропагандистську роботу з призову на військову службу осіб віком від 18 до 55 років.

«Збільшилася кількість пропагандистських заходів, зокрема розміщення оголошень у місцевих ЗМІ та у громадських місцях. Локальними операторами стільникового зв’язку масово розсилаються СМС-повідомлення з агітацією на службу за контрактом. Крім того, окупанти збільшили кількість агітаційних груп, відряджених зі складу з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів для ведення вербувальної роботи у населених пунктах тимчасово окупованих територій», — повідомили в силовому відомстві.