Під час відвідин ДП «Львівський бронетанковий завод».

Зокрема, ДП «Львівський бронетанковий завод», який входить до складу ДК «Укроборонпром», де поспілкувався із трудовим колективом.

Також Олег Уруський відвідав цехи підприємства, хімічну лабораторію, відділ інформаційних технологій і конструкторське бюро та оглянув ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод», що спеціалізується в галузі ремонту авіаційної техніки військового призначення.

Віце-прем’єр-міністр України розповів про завдання та цілі новоствореного Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості.

Олег  Уруський зазначив, що першочерговий пріоритет нового відомства — це галузі промисловості з високою доданою вартістю та інноваційною складовою.

«Ми повинні кардинально поміняти картину, яка є на сьогодні. Зрештою, важливо, щоб наш виробник також почувався гідно», — підкреслив Олег Уруський. — Також це робота, спрямована на сталий розвиток стратегічних галузей промисловості, створення нових робочих місць, збільшення надходжень до державного бюджету, що забезпечить розвиток регіонів».

Львів.

Фото надане прес-службою Львівської ОДА.