Овни. Навчіться з вдячністю сприймати послання долі. Згодом ви побачите прогрес у справах і відчуєте гармонію у відносинах з близькими.

Тельці. На цей тиждень можете планувати важливі справи. Щоб досягти бажаного, будьте ініціативні й упевнено йдіть уперед. В особистому житті довіряйте інтуїції.

Близнюки. Завершуючи давні проекти й беручись за нові, будьте уважні й послідовні, дійте самостійно, не затягуйте із прийняттям рішень.

Раки. Цей тиждень — успішний період для творчих і креативних людей. Ви зможете багато чого досягти. Вдалими будуть ділові перемовини й офіційні зустрічі.

Леви. Спілкування із близькими людьми допоможе віднайти емоційну рівновагу й зарядить вірою в себе. Ви будете сповнені рішучості розпочати активну діяльність.

Діви. За бажання, ви зумієте вирішити безліч робочих питань, продемонструвати свої навички та здібності, тим самим підвищите свій статус і заробіток.

Терези. Не кваптеся розпочинати активні дії. Іноді слід і поспостерігати за розвитком подій. Більшість проблем самоусунуться. Ви відчуєте спокій і умиротворення.

Скорпіони. Щоб досягти успіху, проявляйте працьовитість і мудрість, стримуйте зайві емоції. Шукайте шляхи підвищення кваліфікації та зміцнення авторитету.

Стрільці. Цього тижня удача буде на вашому боці. Скористайтеся цим, щоб розв’язати задавнені проблеми й поліпшити фінансове становище.

Козероги. Є висока ймовірність отримання важливої звістки, яка змусить вас зірватися з місця й поїхати в інше місто або країну. Але дійте обачно, не ризикуйте.

Водолії. Поточний тиждень — прекрасний час для самовдосконалення й для того, щоб позбутися всього зайвого. Справи почнуть налагоджуватися, а відносини із близькими — поліпшуватися.

Риби. Проявляйте послідовність і обов’язковість. Якщо скористаєтеся перевіреними методами досягнення бажаного, удача буде на вашому боці.