За даними прес-центру штабу ООС, поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Золоте-5 противник здійснював інженерне обладнання позицій у бік наших підрозділів.

«Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає. Водночас, 13 серпня, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», підірвалися на невідомому вибуховому пристрої два військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил. Один із них, на жаль, загинув, інший — отримав поранення. Пораненого воїна оперативно доправлено до медичного закладу, де йому надається необхідна лікарська допомога. На місці події працюють робочі групи військової прокуратури та військової служби правопорядку. Обставини трагедії з’ясовуються», — зазначили в штабі.

Утім провокації бойовики не полишають й постійно провокують наших захисників. Так, днями в районі окупованої Горлівки окупанти гатили з гранатометів. На щастя, минулося без втрат.

За даними ГУР Міноборони, у підрозділах окупаційних військ РФ дуже низький морально-психологічний стан. «Не припиняються самогубства та дезертирство особового складу, вживання алкоголю та наркотиків", — зазначили у силовому відомстві.