Лікарська амбулаторія у селі Користь Корецького району Рівненщини готова до здачі. Старе приміщення повністю реконструювали, оновили ззовні та всередині. Завезли меблі та обладнання. Амбулаторія готова приймати пацієнтів. А це — 3200 осіб із шести населених пунктів.

«Це одна із 28 сільських амбулаторій, які будують на Рівненщині, — зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. — Роботи ведуться у рамках проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Партнером виступає МБРР. Тут створюють належні умови для роботи медиків і комфортні умови для пацієнтів».

За словами головного лікаря КНП «Корецький районний центр ПМСД» Олега Ільчука, спочатку людей лікуватиме один сімейний лікар, а в перспективі — два. Тут функціонують фізкабінет, аптечний пункт, клінічна лабораторія.

Тим часом у поліському селі Бродниця Зарічненського району завершується зведення спорткомплексу у рамках «Великого будівництва».

«Об’єкт готовий на 95%. Приємно, що скоро цей комплекс запрацює для наших спортсменів, адже місцеві футбольна та волейбольна команди завжди посідають перші місця навіть на рівні області. Важливо, що заклад буде сучасним і адаптованим для різних ігрових видів спорту», — розповів голова Зарічненської РДА Віктор Кушнерук.

Окрім глядацького та спортивного залу, там будуть трибуни на 150 місць, кабінети, санвузли, підсобні приміщення, душові та роздягальні. Будівельники вже завершили зовнішні та внутрішні роботи, виконали електромонтажні та сантехнічні, облаштували під’їзд до комплексу та частково закуплено спортивний інвентар та меблі.