Овни. Вам слід звернути увагу на свої духовні потреби та самовдосконалення. Нині сприятливий час для навчання чогось нового.

Тельці. Очікуйте позитивних змін у кар’єрі та особистих стосунках. Вам випаде можливість вплинути на своє життя, відчувши результат своїх дій.

Близнюки. Цьому рухливому знаку тиждень сприятиме в усьому, що стосується навчання та саморозвитку. Головне — наполегливість і терпіння.

Раки. Ви ретельно працюватимете для досягнення матеріального благополуччя та духовного задоволення. Прекрасний час для здійснення заповітних мрій.

Леви. На вас очікує успіх у багатьох сферах. Розібравшись із діловими питаннями, приділіть час зустрічам із друзями та близькими. Ваша підтримка важлива всім.

Діви. Вдалий час для домашніх справ: ремонту житла, зміни інтер’єру або роботи в саду.

Терези. У вас з’явиться можливість налагодити відносини з керівництвом. Будьте акуратні з грошовими операціями, уважно все перевіряйте.

Скорпіони. Робочі дні будуть діяльними та ініціативними, а ви — націлені на результат. А у вільний час можете планувати відпустку.

Стрільці. Щоб бути успішним у діловій сфері, прислухайтеся до порад навколишніх фахівців. Тиждень принесе чимало сюрпризів і гарних новин.

Козероги. Для вас цей період обіцяє бути активним і продуктивним. Запишіть свої найважливіші завдання й поступово втілюйте їх у реальність.

Водолії. Ви відчуєте приплив енергії та сил. Підходящий час для реалізації ваших цікавих ідей і сміливих планів.

Риби. На вас чекає кропітка робота над серйозними проектами, але результат вас потішить. Після трудових буднів приділіть час своїм близьким.