Таке переконання висловив народний депутат Олексій Кучеренко (фракція «Батьківщина»). Ситуація, за його словами, погіршується за рахунок економічної, технічної та технологічної кризи в країні. Парламентарій нагадав: команда Володимира Зеленського, щойно прийшовши до влади, обіцяла провести повний аудит країни протягом ста днів. Цього зроблено не було, запевняє О. Кучеренко, і цікавиться — як можна планувати бюджет, не розуміючи, на що він витрачається, і в якому стані об’єкти, на які йдуть гроші?

Після трагедії, яка сталася торік у Дрогобичі й внаслідок якої під завалами будинку загинули вісім осіб, українцям також обіцяли провести повний аудит житлового фонду, підкреслив народний обранець. «Ставлю просте запитання: де можна подивитися результати цього аудиту? — наголосив він. — Їх немає!» Та сама історія з аудитом тарифів на комунальні послуги, діяльності компанії «Нафтогаз» тощо, запевняє О. Кучеренко.

Якщо кошти платників податків і далі використовуватимуть необдумано, переконаний народний депутат, то це може призвести до розвалу країни.