«Т-Стиль» — лідер у галузі легкої промисловості України за обсягами виробництва і темпами розвитку. Тут працюють 1500 осіб. Підприємство має мережу магазинів не лише по Україні, а й за кордоном.

Рівненський льонокомбінат швидко орієнтується на попит. З початком війни на сході почали шити термобілизну для військових, у 2018-му запустили власне джинсове виробництво, нині шиють трикотажні маски.

Як розповів власник підприємства Олег Червонюк, на «Т-Стиль» дбають про своїх працівників та про захист довкілля. Встановили і ввели в експлуатацію новітнє водоочисне обладнання. Запустили потужну твердопаливну котельню. Це дало можливість майже повністю відмовитися від використання природного газу та знизити вартість енергоносіїв для виробництва. Як результат — зниження собівартості виготовлення трикотажного полотна.

«Олег Червонюк — представник соціально відповідального бізнесу. Пишаємося такими підприємцями. Нам важливо, щоб вони розвивали наш регіон і у нас їм було комфортно працювати. Для легального бізнесу Рівненщина завжди буде територією рівних можливостей», — сказав голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Фото надано РОДА.