На знімку: ПрАТ «Гніванський завод спецзалізобетону» удвічі збільшив реалізацію продукції.

За цей час сплачено вдвічі більше податків, загальна сума яких сягнула 20 млн грн. Середня зарплата зросла на третину. У колективі трудиться понад 400 робітників та інженерно-технічних працівників.

Істотно пожвавило роботу залучення авансових платежів для налагодження випуску продукції. Тут спеціалізуються на виготовленні різного виду залізобетонних конструкцій для залізничного, промислового, цивільного, гідротехнічного та автодорожнього будівництва. Левову частку становлять залізничні шпали та інші вироби для потреб залізничників.

У серпні цього року на заводі почали виготовляти новий вид шпал. У колективі кажуть, що вони мають великий попит у залізничників.

За словами в. о. голови правління ПрАТ «Гніванський завод спецзалізобетону» Олега Хардикайнена, антикризову програму заводчани розробляли спільно з обласною владою. Завдяки наміченим ефективним заходам, а також підтримці керівництва області завод нарощує виробництво і реалізацію продукції.

Протягом минулого і цього року колектив удостоєно низки відзнак.

Так, за результатами Національного бізнес-рейтингу у номінації «Кращий коефіцієнт оборотності коштів» гніванці на шостому місці в державі.

Чи не найбільше заводчани пишаються тим, що їхнє виробництво внесено до реєстру «Надійних та інвестиційно привабливих підприємств».

Фото з сайту Вінницької облдержадміністрації.