Катерина Сімонова (ліворуч) та Олена Пода.

Поспілкуватися з успішними представницями різних професій, дізнатися їхні секрети підприємництва, створення бізнесу, професійного та особистісного зростання. Такі можливості надано учасницям Першого жіночого форуму, який відбудеться 25 вересня у виставковому центрі «Козак-Палац».

У рамках заходу, організованого департаментом культури і туризму міськради, проведуть майстер-класи для підприємців, лекції, мотивувальні тренінги, розкажуть історії успіху жінок, які займаються бізнесом, і багато іншого. На першому поверсі облаштують велику сцену, де виступатимуть спікери з різних тематик, на другому відбудеться регіональний круглий стіл, у фокусі якого — питання жіночого лідерства, активізації ролі жінки в суспільстві. Програмою заходу передбачено обмін досвідом.

«Жіночий форум — це насамперед про сучасність мислення і розуміння теми гендерної рівності, яка останніми роками широко обговорюється в столиці і трохи менше в містах регіонального значення. У Запоріжжі дуже багато ініціативних жінок, готових брати на себе відповідальність і нести таку важливу місію», — вважає начальник управління туризму міськради Катерина Сімонова.

На одному майданчику будуть представниці бізнесу, маркетингу, менеджменту, психології, журналістики, дизайну та інші. Серед спікерів — Аліна Баженова, Олена Борисова, Юлія Савостіна, Валерія Бородіна, Оксана Кісь, Марина Авдєєва, а також актриса Ада Роговцева і телеведуча Маша Єфросиніна.

«Сьогодні ми, на жаль, усе ще повинні мотивувати жінок виявляти активність у суспільному житті та вирішувати питання, що стосуються жіночого, гендерного контенту і соціальних проблем», — зазначає учасниця форуму, доцент кафедри журналістики університету «Запорізька політехніка», кандидат філологічних наук Олена Пода.

Фото прес-служби Запорізької міськради.