За даними прес-центру штабу ООС, противник здійснив неприцільний обстріл із ручного протитанкового гранатомета в районі населеного пункту Кам’янка.

«З огляду на провокативний характер обстрілу, наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат серед наших підрозділів немає», — зазначили в штабі.

За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, на тлі проведення стратегічного командно-штабного навчання ЗС РФ «Кавказ-2020» командування оперативного угруповання російських окупаційних військ наростило проведення заходів оперативної та бойової підготовки.

«Зокрема, впродовж цього тижня у з’єднаннях і частинах 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) АК окупанти проводили позапланові тактичні навчання батальйонних тактичних груп окремих мотострілецьких бригад, стрільби артилерії, зокрема реактивних систем залпового вогню та бойових машин. Водночас на окремих напрямках уздовж лінії зіткнення противник здійснив ротацію чергових артилерійських підрозділів зі складу гаубично-самохідних дивізіонів та посилив спостереження за передовими позиціями ЗСУ», — зазначили в силовому відомстві.