До обговорення долучилися народні депутати, заступниця міністра культури та інформаційної політики Лариса Петасюк, голова Українського інституту національної пам’яті Антон Дробович, науковий співробітник Інституту історії НАН України Юрій Савчук та інші експерти. Про це повідомив Руслан Стефанчук у Фейсбуці.

Учасники засідання розглянули структуру законопроекту про державні символи, надали свої пропозиції щодо її вдосконалення та знайшли консенсусне рішення щодо переважної більшості позицій. Крім того, засвідчили готовність до проведення конкурсу на кращий ескіз великого Державного Герба України, відповідно до Постанови Верховної Ради України від 25.08.2020 № 824-IX.

Підсумовуючи результати обговорень, Перший заступник Голови Верховної Ради України наголосив на необхідності вдосконалення структури законопроекту про державні символи та розробки його первинного тексту, щоб надалі можна було зосередитися на покращенні тих чи інших положень. Також Руслан Стефанчук не виключив можливість створення робочих підгруп з опрацювання специфічних питань, зокрема тих, що стосуються описів державних символів.

Фото з офіційної сторінки Руслана Стефанчука у Фейсбуці.