«Мостобудівники ТОВ «ПБС» завершили спорудження 241-метрової переправи ще 18 вересня. А далі в рамках науково-технічного супроводу фахівці ДП «ДерждорНДІ» здійснили фотофіксацію виконаних робіт, нівелювання проїзної частини, визначення рівності покриття та міцності бетону елементів мосту», — розповів заступник начальника з розвитку доріг Служби автодоріг в області Любомир Семанів.

«На замовлення служби наші фахівці як проектанти провели статичні та динамічні випробування. Для цього наповнені камінням та піском вантажні автомобілі розмістили на проїзній частині мосту за різними схемами. До прогонових балок були прикріплені мікрометричні датчики, які фіксували їх прогин при різних невигідних для споруди навантаженнях. За попередніми результатами об’єкт пройшов повне випробування і може бути зданий в експлуатацію», — повідомив заступник директора ТОВ НВП «Тріада» Максим Коваль.

Такі само висновки — Романа Пацака, директора ТОВ «Незалежна інжинірингова компанія», що здійснювала технагляд будівництва. Ця новина — добрий підсумок праці для виконроба ТОВ «ПБС» Юрія Побігушка.

Міст спорудили за національним проектом «Велике будівництво».

Фото надано автором.