На знімку: Василина Плюта та Олександра Беспалова — праворуч.

Їх своїм підопічним доставили працівники Територіального центру соціального обслуговування одиноких громадян.

Цього самого дня святковий обід для 22 підопічних організували у відділенні стаціонарного догляду терцентру, що в Тишківцях. Мешканців соціальної лікарні, як тут її ще називають, у селі огорнули особливою опікою. Допомагають із продуктами, відвідують.

Найповажнішій підопічній терцентру минуло 102 роки!

«На обслуговуванні нашого терцентру — 430 одиноких людей похилого віку, осіб з інвалідністю та тих, хто опинився в складних життєвих обставинах. Соціальні працівники відвідують їх, за потреби допомагають оплатити послуги, придбати медикаменти, прибрати та поратися на городі. Серед них — 102-річна мешканка Городенки Василина Плюта», — розповіла начальниця терцентру Олександра Беспалова.

Під час карантину підопічні терцентру потребують ще більшої опіки. Соціальні працівники навідуються до них із дотриманням протиепідемічних заходів. Власниці закладів громадського харчування Раїса Угрин та Марія Муканик кільком одиноким людям похилого віку доставляють обіди. А раніше, коли не було карантину, в ресторані «Прикарпаття» цього дня, 1 жовтня, неодмінно накривали святкові столи та скликали туди одиноких людей похилого віку.

Івано-Франківська область.

Фото надано О. Беспаловою.