E. «Ренн» (Франція) — «Краснодар» (РФ). 1:1. «Челсі» (Англія) — «Севілья» (Іспанія). 0:0.

F. «Зеніт» (РФ) — «Брюгге» (Бельгія). 1:2. «Лаціо» (Італія) — «Боруссія Дортмунд» (Німеччина). 3:1.

H. ПСЖ (Франція) — «Манчестер Юнайтед» (Англія). 1:2. «РБ Лейпциг» (Німеччина) — «Істанбул Башакшегір» (Туреччина). 2:0.

G. «Барселона» (Іспанія) — «Ференцварош» (Угорщина). 5:1.

«Динамо» (Україна, Київ) — «Ювентус» (Італія, Турин). 0:2. Голи: Мората, 46, 84.

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Забарний, Миколенко, Караваєв (Попов, 70), Сидорчук, Шапаренко, Буяльський (Гармаш, 89), Циганков (Вербич, 70), де Пена (Родрігес, 60), Супряга. Тренер — Мірча Луческу.

«Ювентус»: Щенсний, Даніло, Бонуччі, К’єлліні (Демірал, 19), Рабьо, Бентанкур (Артур, 79), К’єза, Куадрадо, Ремзі (Бернардескі, 80), Кулусевський (Дібала, 56), Мората. Тренер — Андреа Пірло.

Рефері — Овідіу Гацеган (Румунія).

Київ. НСК «Олімпійський». 14 850 глядачів. 7 градусів.

Гості почали діяти першим номером. Але динамівці досить успішно оборонялися і контратакували. А потім і самі почали частіше йти вперед і м’ячем володіли більше. Одне слово, ініціативою заволоділи кияни.

І так тривало до завершення перерви. А на першій хвилині другого тайму гості відкрили рахунок. Перший удар від Кулусевського Бущан парирував, але на добивання зреагував Мората.

Господарі дещо знітилися, їхня гра стала розбалансованою. Треба було щось робити. Тому Луческу спершу випустив на поле Родрігеса, а потім і Вербича з Поповим. І такі зміни помітно вплинули на перебіг боротьби.

«Динамо» заграло гостро і притисло суперника до воріт. Утім так, на жаль, тривало недовго. Потім гра вирівнялася. І «Ювентус» подвоїв рахунок. Куадрадо зробив передачу, а Мората здорово зіграв на випередження, влучно пробив головою — і оформив дубль.

Андреа Пірло:

— Не можу сказати, що задоволений усіма 90 хвилинами. Був технічний брак, помилялися в передачах, але загалом усе було добре. По перерві покращилася реалізація — прийшли голи.
Луческу відіграв фундаментальну роль у моєму футбольному житті. Він мене навчив бути професіоналом. Сьогодні він, можна сказати, провів моє бойове хрещення в Лізі чемпіонів.

Мірча Луческу:

— Головний позитив для «Динамо» — вихід до Ліги чемпіонів. Матчі проти «Ювентуса» та «Барселони» — це вже прекрасно. Другий позитив — наші молоді гравці тільки нещодавно вийшли з академії, а сьогодні на рівних грають проти «Ювентуса».

Виграла досвідченіша команда. Інший рівень техніки, досвіду. Дві помилки — два голи отримали. Могли в обороні і краще зіграти. Можливо, 0:2 — забагато, ми заслужили один гол. Але загалом «Ювентус» був сильнішим і виграв закономірно.

Грою підопічних задоволений, але незадоволений помилкою на 46-й хвилині, що повністю змінила картину гри. Адже виходили на другий тайм, щоб ризикнути і перемогти.

Кінцівка зустрічі була за нами. Довели, що можемо грати на рівних. Заслужили забити туринцям у відповідь.

Бєсєдін повернувся до тренувань. Він стане конкурентом Супрязі. У досвіді та майстерності Гармаша ми не сумніваємося. Раніше він не був готовий, але покращує форму. У нас високий ритм, багато матчів. Нам потрібна широка обойма гравців.

І він входить до наших планів.