Група G. «Брага» (Португалія) — АЕК (Греція, Афіни). 3:0.

«Лестер» (Англія) — «Зоря» (Україна, Луганськ). 3:0. Голи: Меддісон, 29, Барнс, 45, Ігеаначо,67.

«Лестер»: Шмейгель, Кастань (Джастін, 82), Фофана, Еванс (Морган, 82), Фугс, Манді, Меддісон (Юндер, 65), Тілеманс (Чаудрі, 71), Прат, Барнс, Ігеаначо (Перес, 71). Тренер — Брендан Роджерс.

«Зоря»: Шевченко, Фаворов (Руфаті, 76), Вернидуб, Цвек, Хомченовський (Циганик, 76), Назарина, Іванісеня, Кочергін (Гринь, 85), Луньов (Гладкий, 65), Юрченко, Кабаєв (Перович, 65). Тренер — Віктор Скрипник.

Рефері — Стефані Фраппар (Франція).

Лестер. «Кінг Пауер Стедіум». Без глядачів. 7 градусів.

Рахунок мала відкрити «Зоря», у котрої на 22-й хвилині був неймовірний момент. Кабаєв вийшов один на один із Шмейгелем, але буквально з кількох метрів влучив у воротаря, котрий лежав.

Гості почувалися досить комфортно. І, здавалося, їм нічого не загрожує. Адже «Лестер» на той момент не створив жодного гострого моменту. Однак біда до воріт Шевченка підкралася непомітно. Спочатку Барнс з кута карного майданчика влучив у дальню стійку. М’яч відскочив до Ігеаначо, який в оточенні луганчан проштовхнув його на Меддісона. А той, трохи підробивши, з кількох метрів уразив порожні ворота.

Це, зрозуміло, викликало мало радості у гостей. Але ситуація була ще не смертельною. Та на останній хвилині «Лестер» подвоїв рахунок, скориставшись колективною помилкою «Зорі» в обороні. Ігеаначо здорово зачепився за м’яч, прикрив його корпусом, а потім п’ятою віддав коротку передачу на Барнса. Вінгер господарів м’яко перекинув м’яч через Шевченка.

І сподівання бодай на нічию розтанули, мов англійський туман під сонячним промінням.

Після перерви англійці повністю заволоділи ініціативою. І спокійно атакували. Та ще й луганчани допомагали їм. Іванісеня грубо помилився і практично вивів Ігеаначо один на один з нашим воротарем. Автор двох результативних передач своїм моментом скористався залюбки, чітко пробивши низом у правий від Шевченка кут воріт.

До кінця зустрічі рахунок не змінився. Господарі (фаворити групи), либонь, не дуже хотіли витрачати сили. А гості не могли організувати гру так, щоб бодай «розмочити» рахунок.