Вона заявила, що це буде кабінет міністрів із проєвропейською орієнтацією, політичну та економічну наступність якого буде збережено. 

Прем'єр запевнила, що уряд продовжуватиме роботу над реформуванням державного управління, впровадженням і вдосконаленням електронного керування на благо громадян і економіки. Брнабич назвала кілька пріоритетних напрямів роботи нового кабінету. Це -- боротьба з поширенням коронавірусу й зміцнення здоров'я громадян, захист інтересів сербів у Косово й Метохії, боротьба з організованою злочинністю і корупцією, проведення реформ у судовій системі, підвищення життєвого рівня громадян, зміцнення економічної стабільності. 

Новий уряд Ана Брнабич запропонувала сформувати з 21 міністра, включивши в нього ще двох міністрів без портфеля. При цьому прем'єр захистила необхідність створення трьох нових міністерств -- прав людини й меншин, рівності статей і суспільного діалогу, а також відомства, яке вирішуватиме проблеми сімей і демографії. Ще одне міністерство опікуватиметься всіма питаннями, що стосуються розвитком сіл і їх жителів. 

На посаду міністра закордонних справ замість Івиці Дачича, який був обраний головою парламенту, затверджено Ніколу Селаковича. До цього він керував роботою адміністрації президента. Ще двох міністрів поміняли місцями.  Крісло міністра внутрішніх справ отримав колишній міністр оборони Александар Вулін, а його місце займе екс-глава МВС Небойша Стефанович. В уряді знайшлося місце й для екс-голови Скупщини Майї Гойкович, яка очолила міністерство  культури і засобів масової інформації. До речі, в новому уряді Сербії вперше буде одинадцять жінок. 

Як повідомляють ЗМІ, більшістю голосів (227 депутатів) пропозиції було затверджено. Проти проголосували лише п'ятеро законодавців. Після голосування нові урядовці склали присягу й приступили до роботи.