Валерій Георгійович БАБИЧ — відомий державний, політичний і громадський діяч, народний депутат України другого та третього скликань.

Валерій Бабич стояв біля витоків державності країни, був активним учасником прийняття Конституції незалежної України та створення конституційних органів держави, входив до складу депутатського об’єднання «Незалежні». Всі свої сили він віддавав збереженню миру і злагоди в Україні.

Валерій Бабич активно сприяв здійсненню в Україні ринкових перетворень, був радником Президента України з цих питань, одним з організаторів Української спілки промисловців і підприємців, обирався головою Конгресу ділових кіл України. Як фундатор Української фінансової групи він постійно створював робочі місця, підтримуючи українські родини.

Як президент Українського міжнародного християнського доброчинного фонду, один з керівників Українського міжнародного фонду Тараса Шевченка він здійснював різноманітну доброчинну діяльність, надаючи допомогу в царині науки, освіти, мистецтва та спорту, а також нужденним родинам.

Ми знали Валерія Бабича як високодуховну та моральну людину, як надійного друга.

Висловлюємо глибокі співчуття його дружині, синам, рідним і близьким, друзям і соратникам Валерія Георгійовича, всім, хто знав його і мав честь спілкуватися та працювати з ним.

Добра пам’ять про нього житиме у серцях багатьох наших співвітчизників.