Овни. Зірки радять виявити наполегливість і гнучкість у професійній сфері. Досягнення компромісу з колегами допоможе зберегти партнерські відносини.

Тельці. Вам необхідно знайти баланс між роботою й особистим життям. Пам’ятайте: мудрий уникає будь-якої крайності. Зберігайте холодний розум, і все влаштується якнайкраще!

Близнюки. Цей тиждень подарує вам сміливість і впевненість у собі. Термінове доручення, складне завдання, новий проект, організаційні питання — вам усе буде до снаги!

Раки. Цього тижня оселя і сім’я будуть у центрі вашої уваги. Виявіть турботу й підтримку вашим домашнім. Вихідні присвятіть спільному відпочинку.

Леви. На початку тижня радимо не ухвалювати поспішних рішень. Замість цього краще сконцентруватися на довгострокових планах. Знайте, що ви рухаєтеся у правильному напрямку.

Діви. На ваші плечі впало забагато обов’язків. Щоб скинути напруження, радимо шукати натхнення на природі. Прогуляйтеся парком чи виберіться з рідними у ліс.

Терези. Перша половина тижня знаменуватиметься позитивними змінами у справах. Зараз сприятливий час, щоб вирішити фінансові питання.

Скорпіони. Великих висот досягають лише ті, хто не боїться ризикувати. Навчіться дивитися страху в очі. Перегляньте ваше ставлення до змін.

Стрільці. Пам’ятайте, що ми не здатні контролювати все. Деякі проблеми простіше відпустити й розслабитися. У цей період дозвольте долі вирішувати за вас.

Козероги. Цілком можливо, що на вас нахлине хвиля почуттів. Не соромтеся своїх емоцій, адже вони показують вашу індивідуальність і наповнюють життя світлом.

Водолії. Останнім часом ви повністю присвячуєте себе роботі. Вам слід дещо відволіктися від щоденних кар’єрних перегонів і влаштувати собі заслужений відпочинок.

Риби. Зверніть увагу на прості речі. Прогуляйтеся осіннім парком, відвідайте рідних або зателефонуйте давньому другу — відчуйте щастя у дрібницях.