Прапор Малинівської громади на Говерлі підняла її голова Наталія Парфіненко.
 


Учасниці фольклорно-етнографічного ансамблю «Любисток».

При цьому покращують життя 1400 жителів чотирьох населених пунктів, що входять до складу цієї громади.

Нещодавно за ініціативою Н. Парфіненко працівники апарату сільради, а також працівники культури та бібліотекарі разом зі своїми родинами відвідали кілька відомих місць України й отримали позитивні емоції та незабутні враження.

— Життя складається не лише із сірих робочих буднів, повинні бути й приємні хвилини, які згадуватимуться все життя, — розповіла Наталія Юріївна. — Тому ми й вирішили побувати на заході України і підкорити Говерлу. Нелегко було піднятися на найвищу точку гори — 2061 метр, але нам це вдалося! До речі, з нами поряд йшов 87-річний мандрівник і колишній викладач Львівської політехніки Орест Кліщ. На Говерлі ми підняли прапор нашої громади та України.

Потім наші земляки та учасниці жіночого вокального фольклорно-етнографічного ансамблю «Любисток» (керівник Світлана Демченко) побували у Хотинській фортеці та у Кам’янці-Подільському. А ще багато позитивних вражень залишилося від відвідин одного із семи чудес України — Національного дендрологічного парку «Софіївка». Поїздку артисткам оплатили за рахунок бюджету сільради.

А раніше активні мешканці Малинівської громади відвідали столицю України, де покаталися на катері Дніпром, оглянули відомі архітектурні і культурні пам’ятки. Також побували в Овруцькій малій академії народних мистецтв і ремесел, засновником якої є народний художник України Микола Климович.

— Такі екскурсійні поїздки додають ще більшого бажання жити і працювати на користь нашої рідної громади та добробуту її жителів, — резюмувала Наталія Парфіненко. — Думаю, що вони стануть доброю традицією на майбутнє.

Житомирська область.

Фото автора та зі сторінки «Малинівка друзі»  у Фейсбуці.