Тому зношені комунікації та система опалення ліцею потребували заміни, дах — перекриття, а стіни — утеплення. Тут навчаються 800 дітей із десяти населених пунктів.

Цього року під час реконструкції у межах національної програми «Велике будівництво» оновили всі інженерні мережі й установили енергозберігаючі вікна. Облаштували з профнастилу нову покрівлю, а зовнішні стіни — навісною вентильованою фасадною системою.

За словами підрядників, завершили малий корпус початкової школи. Готові другий і третій поверхи в основному приміщенні. Роботи ведуться на першому.

«Ще до канікул діти сіли за парти в реконструйованій частині ліцею. Робили селфі на тлі оновлених стін, з цікавістю все розглядали, обживалися. Кожен поверх у нас різного кольору. На третьому навчальні класи бузкові, на другому — ніжного м’ятного кольору. Залишилося тільки перший поверх упорядкувати», — зазначає директор ліцею Людмила Калиберда.

Меблі в усі класи та їдальню, мультимедійне устаткування, комп’ютери та крісла в актовий зал уже придбали за рахунок державної субвенції та обласного бюджету. Роботи завершено на 85%.

Фото прес-служби Дніпропетровської ОДА.