На ній вписано прізвища всіх, хто не повернувся з польоту літака Ан-26Ш з бортовим номером «76» — курсантів Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба та членів екіпажу.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби командування ПС. Представники командування, а також військові вшанували пам’ять загиблих.

Нагадаємо, 25 вересня під час здійснення навчального польоту розбився літак Ан-26Ш. Із 27 присутніх на борту вижив один курсант.

— Попри гірку втрату і величезний емоційний стрес жоден курсант льотного факультету не залишив навчання у виші, — йдеться у повідомленні. — Трагедія згуртувала колектив.

Уже після катастрофи, у передостанній день жовтня, завершили навчання 120 випускників льотного факультету. 41 лейтенант отримав кваліфікацію «Льотчик третього класу», четверо із них завершили навчання із золотими медалями, їм вручено дипломи з відзнакою.

Командувач ПС генерал-полковник Сергій Дроздов нагородив випускника Сергія Андрєєва «Мечем дружби». Це подарунок університету від британського принца Майкла Кентського на знак дружби та льотного братерства. Лейтенант отримав його за досягнення високих показників в опануванні льотної спеціальності.

Ще один лейтенант Андрій Солодовник удостоєний медалі «За військову службу в Україні». Офіцер виявив мужність і відвагу під час бою на Донбасі на позиції «Зеніт» 22 січня 2015 року у складі зведеного загону ПС «Дика качка».