Обмеження вводяться у зв’язку з ускладненням епідеміологічної ситуації у Словацькій Республіці і в Україні.

Повідомляється, що з 9 листопада поточного року буде тимчасово закрито пункт пропуску «Велке Слеменце» (з українського боку — «Малі Селменці»). Також тимчасово припиняється оформлення пішоходів у пункті пропуску «Убля» (з українського боку — «Малий Березний»).

У пункті пропуску «Вишнє Нємецке» (з українського боку — «Ужгород») пропуск осіб, які тимчасово або постійно проживають на території Словаччини, буде здійснюватися з 08.00 до 20.00 (за київським часом). Про це інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

Усі подорожні під час в’їзду у Словаччину зобов’язані пройти антигенний тест і в подальшому підлягають самоізоляції, під час якої на п’ятий день повинні зробити тест RT PCR.

Від проходження антигенного тесту звільняються особи, які прямують територією Словаччини транзитом, та відповідно до винятку наказу управління охорони здоров’я Словацької Республіки або письмового винятку.

Пропуск вантажного автотранспорту здійснюватиметься без обмежень.

Нагадаємо, що напередодні Угорщина також змінила правила в’їзду на свою територію (див. «Голос України» за 7 листопада).

Ужгород