Як поінформував за підсумками робочої поїздки голова правління «Ощадбанку» Сергій Наумов, отримувачі соціальної допомоги та українські пенсіонери, які проживають у тимчасово окупованих Росією районах, віднині зможуть отримати гроші одразу на КПВВ у Щасті.

«У новому відділенні для зручності клієнтів забезпечено надання повного спектра послуг, як у будь-якому іншому закладі «Ощадбанку», — наголосив Сергій Наумов. — На день зможемо здійснювати понад дві тисячі операцій. І це за лічені кілометри від Луганська. Нове відділення — це плюс три каси, чотири банкомати й один інформаційно-платіжний термінал».

В «Ощадбанку» також наголосили, що на пункті пропуску в Щасті сформовано необхідний резерв готівки з огляду на можливий підвищений попит. Банкомати працюють цілодобово, відділення банку — понеділок—п’ятниця з 7.30 до 15.30; субота—неділя з 8.00 до 13.00.

Окрім банку, у складі сервісного центру також працюють ЦНАП, який надаватиме весь спектр адміністративних та соціальних послуг, пункти безоплатної правової допомоги і медичний, кімната матері та дитини тощо.

Упродовж року сервісні центри за такою моделлю збудують на всіх КПВВ у Донецькій, Луганській і Херсонській областях.

«Починаючи з 10 листопада ми розширюємо нашу присутність на лінії розмежування, — зазначив Сергій Наумов. — Адже у багатьох населених пунктах є лише наш банк. Обидва наші прифронтові обласні управління — Донецьке та Луганське — можуть пишатись вагомими бізнес-результатами. Їхня робота — справжній «фінансовий фронт». «Ощадівцям» там набагато складніше, ніж їхнім колегам з інших регіонів, їхня клієнтура — дуже специфічна. І це робить їхні здобутки ще більш вагомими. І ще цікаво, що обидва ці управління очолюють жінки».

Фото зі сторінки голови правління АТ «Ощадбанк» Сергія Наумова у Фейсбуці.