Овни. Відкиньте всі сумніви і візьміться за реалізацію важливих проектів. Головне — скласти план дій. Зірки запевняють, що в майбутньому це дасть приємні бонуси.

Тельці. Вам може здатися, що ви дещо заплуталися і рухаєтеся неправильним шляхом, тому варто дослухатися до думки людей, яких ви поважаєте, і, якщо потрібно, попросити про допомогу.

Близнюки. Під час несподіваних поворотів долі слід виявляти гнучкість. Не бійтеся братися за те, що не пробували раніше. Довіртеся фортуні, вона вас не підведе!

Раки. Вам слід розслабитися й відновити сили. Ви відчуєте емоційний підйом після прогулянок на природі, у вас з’являться нові перспективні ідеї.

Леви. Можливо, вам варто переглянути свої погляди й мету. Озирніться навколо: те, що ви шукаєте, лежить зовсім поруч. Дозвольте собі розслабитися.

Діви. Зірки нагадують, що любов до перфекціонізму може негативно позначитися на емоційному стані. Пам’ятайте: у всіх сферах діяльності важливо знаходити золоту середину.

Терези. Початок тижня може підштовхнути вас на незвичайні й сміливі вчинки. Не бійтеся, можливо, вони надихнуть вас на подальші зміни. На вашому шляху з’явиться багато цікавого.

Скорпіони. У цей період ви буквально відчуєте, як до вас повертаються сили, відчуєте опору під ногами, зрозумієте, від чого відштовхуватися й на що розраховувати.

Стрільці. Початок тижня може бути досить емоційним. Рекомендуємо не пригнічувати свої почуття, а зробити їх додатковою мотивацією для активних дій.

Козероги. Не забувайте нагадувати собі, що ми самі творці своєї долі. Дозвольте собі бути справжніми, це також допоможе вашим близьким побачити вас із кращого боку.

Водолії. Не дозволяйте поганій погоді впливати на ваш настрій. Налаштуйтеся на позитив, будьте відкритими у спілкуванні. Побачите: усе складеться для вас якнайкраще.

Риби. Зверніть увагу на свій моральний і фізичний стан. Подбайте про себе й своє дозвілля. Вам знадобляться сили для успішного виконання намічених планів.