При цьому не лише в двох мегаполісах - Афінах і Салоніках, а й у невеликих містах Лариса, Пела та Іматія. У державних лікарнях Салонік уже не вистачає місць, і хворих за розпорядженням влади розміщують у приватних клініках.

З п'ятниці, 13 листопада, уряд запровадив ще низку обмежень. Комендантська година тепер починатиметься не з 00.30, а з 9-ї години вечора _ й до 5-ї ранку. Заборонено відвідування всіх монастирів Святого Афона для прочан, крім того, вірянам заборонили відвідувати служби в будь-яких церквах країни.

На позачерговому засіданні парламенту депутати заслухали прем'єр-міністра про те, яких заходів вживає уряд для захисту населення від коронавірусу. Кіріакос Міцитакіс зізнався, що фахівці й уряд припустилися помилки в прогнозах щодо поширення COVID-19 у другому за величиною місті країни _ Салоніках і з запізненням запровадили карантин. Тому там зараз найбільший осередок коронавірусу. Ось чому дію комендантської години розширили тепер у всіх регіонах країни. Офіційний представник уряду Стеліос Пецас уже попередив греків, що всі заходи безпеки буде подовжено аж до Різдва.