Адже він не лише добросовісно виконує депутатські обов’язки, реагує на запити виборців, а й уважний до людей, які приходять до нього на прийом зі своїми проблемами. До речі, його дружину Олену Кльоп люди обрали депутатом Рівненської районної ради. Ось така тепер депутатська сім’я.

— Про те, скільки добрих справ зробив, скільком людям допоміг Василь Кльоп, можна довго говорити, — каже перший заступник Малолюбашанського сільського голови Світлана Ковальчук. — Це і допомога лікарням, причому суттєва, церквам, школам. У селі Лісопіль нашої територіальної громади, звідки він родом, Василь Федорович власним коштом за літні місяці канікул кілька років тому зробив капітальний ремонт початкової школи — тепер це філія Мащанського ліцею. У цій школі Василь Федорович свого часу навчався.

— Переймається Василь Федорович проблемами онкохворих, — продовжує Світлана Ковальчук. — До нас у сільраду приходять онкохворі по матеріальну допомогу, розповідають, що були до цього на прийомі в депутата і він нікому не відмовив, бо знає, що це дороге лікування і не в кожного для цього є кошти. Хоча і йому як підприємцю в час пандемії господарювати дуже складно, і кожна копійка дається нелегко.

Не відмовив Василь Кльоп і у тому, щоб передплатити власним коштом газету «Голос України» деяким мешканцям Костопільського району. Так, з нового року парламентську газету носитимуть у домівки матері сімох дітей, медпрацівниці Альони Талащук та матері п’ятьох дітей Тетяни Майструк з Малої Любаші, Любові Жигадло з Борщівки, яка теж виховує п’ятьох дітей, а також опікуна дітей Галини Семенюк із Борщівки.

Носитимуть листоноші з нового року «Голос України» завдяки депутату Василю Кльопу і в оселі жителів села Лісопіль Костопільського району, зокрема багатодітних матерів — вчительки Оксани Гордійчук, Ольги Мишталь. Читатимуть видання і в сім’ї Степана Кльопа. Отримуватимуть головну газету країни завдяки депутату учасники АТО Сергій Малишев із Малої Любаші та Роман Левчук із Лісополя, а також у Рівненському госпіталі для ветеранів війни, що в селищі Клевань Рівненського району.