Бокс. Телеканал Xsport наживу покаже вечір боксу з Франції за участю відомого українського суперважковаговика Віктора Вихриста (4-0, 4 КО).

Чемпіон Європи та Європейських ігор після переходу з любителів уже провів чотири професіональні поєдинки і всі завершив достроковими перемогами.

27 листопада у Нанті на H Arena українець зустрінеться з поляком Камілем Соколовським (10-19-2, 4 КО).

Головною подією вечора боксу стане поєдинок чемпіона Олімпійських ігор-2016 француза Тоні Йокі (9-0, 7 КО) проти колишнього суперника Тайсона Ф’юрі, Олександра Повєткіна і Луїса Ортіса — німця румунського походження Крістіана Хаммера (25-6, 15 КО).

Біатлон. Урош Велепець, словенський тренер олімпійської чемпіонки киянки Юлії Джими, розповів про стан спортсменки перед першим етапом Кубка світу:

«Після проблем зі спиною минулого сезону Юлія отримала час на відпочинок і лікування — з 15 березня майже до початку липня. З початку серпня вона підключилася до команди Словенії в Рупольдінгу, далі пройшла всю заплановану підготовку: збори в Поклюці і Рамзау, тренування за програмою.

Тепер Юля готова до перегонів, але про форму зможу більше розповісти після перших кількох стартів».

Першими перегонами для українки в новій кампанії стане індивідуальний старт у фінському Контіолагті.

Теніс. Українка Марта Костюк потрапила до заявочного списку основної сітки 100-тисячника ITF у Дубаї. Це сталося після того, як з турніру знялася іспанка Сара Соррібес-Тормо.