Один з них — 23-кілометрова ділянка траси Н-23 від Кривого Рогу до кордону з Кіровоградською областю. Будівельники вже завершують укладання верхнього шару асфальту, наносять розмітку і встановлюють дорожні знаки.

Паралельно з цими роботами триває ремонт п’яти мостів і шляхопроводів, зокрема, заміняють деформаційні шви, пішохідні доріжки. Їхня готовність — майже 80 відсотків.

Глава держави також ознайомився з перебігом спорудження ділянки південного обходу міста Дніпра. Проектом передбачено будівництво траси загальною довжиною 7,1 км від автомобільної дороги державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через місто Кременчук) — Маріуполь до Південного мосту через річку Дніпро. Буде збудовано дві транспортні розв’язки на два рівні, штучні споруди для проїзду сільгосптехніки, перевлаштовано магістральні газопроводи, лінії електропередачі та інші комунікації.

Завершення робіт і введення об’єкта в експлуатацію заплановано на наступний рік. Нова ділянка допоможе розвантажити автомобільний трафік у Дніпрі.

«Коли буде добудовано цю ділянку, увесь транспорт, який в’їжджає у Дніпро через Південний міст, виходитиме в обхід міста на трасу Н-08 у напрямку Запоріжжя», — зазначив голова Держагентства автомобільних доріг Олександр Кубраков.
Відповідаючи на запитання Президента щодо будівництва аеропорту, голова ОДА Олександр Бондаренко повідомив, що вже забивають палі й навесні планують розпочати зведення першого поверху термінала.

Дніпро.