В одному з продовольчих супермаркетів обласного центру невідомий чоловік пробігся залом у плавках та медичній масці. Потім заліз до акваріума, в якому плавали коропи, і всмак там похлюпався.

Дивна сцена супроводжувалася нецензурними коментарями його супутника, котрий знімав плавання в імпровізованому «басейні» на відео. А трохи згодом цей ролик з’явився у мережі й швидко став популярним.    

У любителі «акваріумних запливів» користувачі Інтернету впізнали місцевого блогера, котрий у такий спосіб намагався вкотре вразити публіку і набрати свою порцію жаданих лайків.

Але дешева популярність обійдеться дорого: в Головному управлінні Держпродспоживслужби Херсонщини повідомляють, що дирекція супермаркета змушена була списати й відправити на утилізацію 36 кілограмів свіжих коропів — адже невідомо, яку інфекцію міг занести у воду непроханий гість. Сам акваріум довелося дезінфікувати. Тож збитки блогер має відшкодувати. Але й тим інцидент не вичерпався: херсонська поліція також розпочала провадження за фактом дрібного хуліганства.

Винуватцю скандалу «світить» ще й чималий штраф.

Херсон.