Овни. Цей тиждень обіцяє вам багато цікавих зустрічей і ділового спілкування. Загалом цей час сприятливий для початку нового бізнесу або розвитку вже наявного.

Тельці. У цей період звертайте увагу на інтуїцію та раптові думки, що можуть сяйнути в голові, вони підкажуть чимало нових ідей для кар’єрного зростання і розвитку бізнесу.

Близнюки. Ви зможете дійти  необхідного рішення, ідеї чи висновку, що дасть можливість вам зрозуміти, як рухатися далі, які кроки вжити для успіху.

Раки.  Перед вами відкриваються нові перспективи для діяльності, можливе підвищення на роботі або поява нових ідей для бізнесу, які обіцяють вам прибуток.

Леви. Тиждень сприятливий для тих, хто бажає рухатися вперед. Хоча вам і доведеться відстоювати свої права, але, виявивши мудрість і наполегливість, ви зумієте досягти бажаного.

Діви. Позбувшись колишнього клопоту, ви зможете ширше глянути на те, що відбувається, та зайнятися конкретною справою, яка відкриє перед вами нові перспективи.

Терези. Тиждень може видатися трохи метушливим, навалиться безліч невідкладних справ. Але безсумнівним плюсом будуть цікаві знайомства та корисні зв’язки.

Скорпіони. Цей період подарує вам високу енергійність і проникливість. Ви зможете легко приймати рішення й точно оцінювати ситуацію.

Стрільці. Ваша енергетика  сприятиме високому рівню працездатності та творчій діяльності. Найактивніші одержать винагороду.

Козероги. Цей час доволі сприятливий для фінансових операцій і великих угод. Ви можете розраховувати на хороші результати та приємні зміни.

Водолії. Для вас це сприятливий період у різних сферах життєдіяльності як на професійній ниві, так і у втіленні творчих ідей.

Риби.  Вам бажано запланувати втілення давніх ідей. На роботі ви можете одержати пропозицію про підвищення, а в особистому житті самотніх може з’явитися гідна людина.