На знімку: під час відкриття модернізованої поліцейської станції в Новотроїцькому.

Її було додатково обладнано меблями, необхідною оргтехнікою, приладдям, а також надано доступ до баз даних Інформаційного порталу Національної поліції України.

Захід відбувся за участю керівництва Новотроїцької селищної ради, управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Донецькій області, Волноваського відділу поліції та поліцейських офіцерів громади.

Відтепер на території майбутньої Ольгинської ОТГ нестимуть службу троє поліцейських офіцерів громади. На сьогодні громада вже отримала один службовий автомобіль, незабаром очікується надходження ще двох поліцейських авто.

«Приємно, що керівництво та мешканці громади одразу підтримали безпекові проекти, до яких їм запропонували долучитися правоохоронці», — зазначив поліцейський офіцер громади Олексій Ахрименко.

Голова селищної ради Олександр Ворожбит також підтримав поліцейських та їхні ініціативи щодо створення безпекового середовища в громаді. Поліцейські висловили вдячність керівництву та жителям громади за довіру й запевнили, що робитимуть усе можливе, аби люди їм довіряли та почувалися в безпеці.

Фото зі сторінки «Поліцейські офіцери громад у Донецькій області» у Фейсбуці.