Під час підписання меморандуму.

У заході взяли участь керівник відомства Роман Козьяков, його заступник Олексій Ніколаєв, начальник відділу ювенальної превенції Сергій Бочарніков, директор КОЦДЮТ Ганна Суркова, голова обласного парламенту дітей Юлія Оніщук та представники КОЦДЮТ, приурочили до Міжнародного дня прав людини.

Підписанню угоди передувала робоча зустріч очільника поліції області та керівника закладу позашкільної освіти, під час якої сторони обговорили організаційні моменти та підготовку до подальшого співробітництва.

«Ми завжди відкриті для співпраці. А в питаннях профілактичної діяльності особливу увагу приділяємо заходам у сфері правового виховання дітей, їхньої безпеки та запобігання скоєнню правопорушень стосовно них. Це важливий напрям нашої роботи спільно з представниками освіти, інших правоохоронних органів та батьками», — зазначив начальник обласної поліції Роман Козьяков.

Олексій Ніколаєв ознайомив учасників зустрічі з безпековими проектами, що впроваджені на території області, детальніше розповів про превентивну діяльність відомства та запевнив у готовності до подальшої дієвої співпраці.

Фото сектору комунікації поліції Кіровоградської області.