Овни. Цей тиждень принесе вам гармонію і задоволення від виконаної роботи, ви зможете реалізувати давню мрію. Самотнім зірки обіцяють цікаве знайомство.

Тельці. У цей період, на бажання, ви зумієте продемонструвати свій професіоналізм, бізнесмени зможуть знайти нових клієнтів і ділових партнерів.

Близнюки. Тиждень буде дуже метушливим, але, виявивши наполегливість, ви зумієте завершити важливі справи і насолодитися вихідними в приємному колі рідних і близьких.

Раки. Виявивши ентузіазм і впевненість у собі, ви зумієте вирішити низку питань у професійній сфері, а також отримаєте матеріальну винагороду.

Леви. Тиждень принесе вам багато нових і невідкладних справ, але чітке дотримання розпорядку дасть змогу працювати максимально ефективно, все встигнути і нічого не забути.

Діви. Вам потрібно навчитися досягати гармонії у взаєминах з тими, хто поряд, і тоді, спільними зусиллями, питання будуть легко вирішуватися і справи підуть краще.

Терези. Ви можете планувати своє майбутнє, зважувати свої рішення, але не варто розпочинати активну діяльність, адже через тиждень усе стане значно зрозуміліше.

Скорпіони. Ви відчуєте великий заряд позитивної енергії, почнете планувати купу справ. Ваше завдання — впевнено йти шляхом досягнення поставленої мети.

Стрільці. Цей тиждень дасть вам необхідний поштовх, щоб завершити розпочаті справи, зібратися, розпланувати і поставити на конвеєр подальшу діяльність.

Козероги. Вам потрібно відпустити спірні ситуації, протягом тижня вони вирішаться самі собою, а все навколо складатиметься якнайкраще для вас.

Водолії. Для вас більшість днів цього тижня проходитимуть у піднесеному настрої від успіху в справах. Виявивши кмітливість, ви зможете легко розібратися з поточними завданнями.

Риби. Вам цей часовий проміжок багато в чому обіцяє успіх. У діловій сфері високі шанси на збільшення зарплати. На особистому фронті очікуються цікаві зустрічі.