На знімку: під час введення в експлуатацію квартир у Кремінній.

Колишню молочну кухню, що тривалий час не використовувалася за призначенням, переробили під три двокімнатні та одну однокімнатну квартири. Це стало можливим завдяки Українському фонду соціальних інвестицій та фінансовій підтримці уряду Німеччини.

Переобладнання осель відбувалося у рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VІ». Заступниця голови ОДА Катерина Безгинська, яка взяла участь в урочистому введенні житла в експлуатацію, подякувала уряду Німеччини та Українському фонду соціальних інвестицій за початок такої важливої роботи на Луганщині. І висловила сподівання, що найближчим часом також будуть реалізовані проекти із забезпечення житлом осіб із числа ВПО у Сєвєродонецьку та Новоайдарському районі.

Введення реконструйованих об’єктів в експлуатацію стало можливим завдяки меморандуму про співпрацю зі створення житла для ВПО, який був підписаний у травні 2019 року між Українським фондом соціальних інвестицій, Кремінською райрадою та балансоутримувачем — багатопрофільною лікарнею.

Загальна вартість будівельних робіт сягнула майже 2,7 млн грн.

Фото прес-служби Луганської ОДА.