Обласний будинок дитини багато років незмінно очолює Катерина Донцова, яку тепло називають «головною мамою Луганщини». Тут виховують 42 дитини віком до п’яти років, серед яких — 10 немовлят та 15 малюків від одного до трьох рочків.

Дітки, яким виповнилося три рочки, поділилися зі Святим Миколаєм своїми першими вивченими віршами, а маленьке янголятко Сашко віщував усім щастя та радість у новому році.

Вихованці школи-інтернату зустріли очільника Луганщини у дворі закладу та влаштували невеличке свято просто неба — під велетенською ялинкою, що росте тут багато років.

У Сєвєродонецькій обласній загальноосвітній школі-інтернаті, яку очолює Олена Легостаєва, перебувають 104 дитини. З них 44 одночасно проходять лікування та навчаються. Наголошуючи на важливості спільної турботи про вихованців закладу, Сергій Гайдай сказав:

«Цим дітям більш за інших потрібні наші з вами душевне тепло та турбота. Адже хоч би які складні були часи, а милосердя і любов завжди допомагають нам жити та досягати нових звершень. Щиро дякую Катерині Донцовій та Олені Легостаєвій за їхню надзвичайно важливу місію».

Фото прес-служби Луганської ОДА.