Звертаючись до працівників Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, заступниця голови ОДА Катерина Безгинська зазначила: «За три десятиліття ви подолали непростий, насичений подіями шлях становлення та розвитку, отримали безцінний досвід. У складні часи працівники галузі нашої області продемонстрували надзвичайну відповідальність за долю громадян поважного віку, стабільність і надійність роботи однієї з найбільш дієвих державних установ».

На урочистому заході зазначалося, що колектив Пенсійного фонду Луганщини посів почесне друге місце в рейтингу цьогорічних результатів діяльності головних управлінь областей України та Києва.

Цього дня почесними грамотами ОДА були відзначені колективи Головного управління Пенсійного фонду України в області, Біловодського об’єднаного управління та управлінь ПФУ в Станично-Луганському та Попаснянському районах.

Начальника Головного управління Ольгу Шарунову відзначено грамотою (на знімку праворуч), а очолюваний нею колектив отримав подяку департаменту соціального захисту облдержадміністрації.

Фото прес-служби Луганської ОДА.