Так, у обласному центрі художньо-естетичної творчості учнівської молоді відбувається патріотична благодійна акція «З любов’ю до Героя».

Більш як сімдесят виробів підготували разом із педагогами та батьками учні шкіл, вихованці Центру дитячої та юнацької творчості й дитячого садка «Теремок» Новомиколаївського району. Це ангели, зірочки, новорічні віночки, ялинки, підкови, дзвіночки, мотанки тощо, зроблені з глини, дерева, бісеру, тканини, паперу, солоного тіста, природних матеріалів, а також вітальні малюнки-листівки до Дня ЗСУ, Соборності України, Дня Святого Миколая, Новорічних і Різдвяних свят.

Вихованці КЗ «Запорізька спеціалізована школа-інтернат «Козацький ліцей» разом із батьками виготовили обереги з дерева, лози, шишок тощо.

Роботи відправлять у військові частини, щоб захисники України відчули: про них пам’ятають і постійно підтримують.

«Дитячі подарунки дадуть змогу військовим відчути святковий настрій, позитивні емоції, радість, згадати рідний дім. Такі акції допомагають у вихованні дітей, гуртують школярів, батьків і педагогів навколо спільної ідеї, творчості та прагнення до добрих справ», — кажуть організатори.