Футбольне міні-поле, смугу перешкод, бігову доріжку та багато іншого отримали учні жовтоводської школи № 6 «Перспектива» і хлопці та дівчата з мікрорайону на Дніпропетровщині в результаті реконструкції стадіону за Національною програмою «Велике будівництво».

Окрім тренувань у комфортних умовах, командних ігор і фізичного розвитку, тепер тут можна влаштовувати футбольні та легкоатлетичні змагання. Для цього обладнали баскетбольний і гандбольний майданчики з нетравматичним покриттям. Установили тренажери, облаштували яскраву дитячу ігрову зону з гойдалкою та каруселями. На футбольному полі — професійне штучне покриття. З’явилися сектор для стрибків у довжину, гімнастичний куточок. Для вболівальників змонтували трибуни.

Одночасно з реконструкцією стадіону провели й благоустрій довколишньої території. Шкільний двір виклали тротуарною плиткою, частину заасфальтували, також висадили клени, берези, горобину, кущі спіреї. Тепер заклад, у якому навчаються понад 600 школярів і працює кілька гуртків, називають куточком Європи.

Дніпро.