Увечері минулої суботи на активіста «Дорожнього контролю» напали невідомі, підпалили його автівку та зникли в невідомому напрямку.
До чергової частини Оболонського райуправління надійшло повідомлення про те, що на Гостомельському шосе горить автомобіль. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група та керівництво столичної міліції.
На місці пригоди правоохоронці виявили обгоріле авто. Неподалік перебував і водій. Чоловіка було поранено в область грудної клітини. Йому негайно викликали швидку медичну допомогу.
За словами потерпілого, він рухався на автомобілі трасою Київ—Гостомель. Його наздогнала інша автівка та притиснула до обочини, водій зупинився. Після цього до нього підійшли невідомі, заподіяли йому тілесних ушкоджень, підпалили автомобіль і зникли у невідомому напрямку.
За даним фактом слідчим відділом Оболонського райуправління столичної міліції відкрито кримінальне провадження за ст. 296 «Хуліганство» та ст. 194 «Умисне знищення або пошкодження майна» Кримінального кодексу України.
ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.